+ Cevap Yaz
Toplam 22 sayfada 1 1 2 3 11 ... SonSon
ilk 438 sonuçtan 1 - 20 arası gösteriliyor

Konu: knight online

Varsayılan knight online hakkında bir duyum..

http://www.knightonlineworld.com/languages/policies.php

arkadaşlar başka bir siteden de gördüğüm yazılara göre bizim Türkler bu oyunda çok hile yapıyolarmış, çok küfürlü konuşuolarmış vs. vs. şimdi adamlar Türkler için sayfa açıp açık açık uyarmışlar sonuçları ne olacak diye. Sanırım Türklerin de kötü yönü bu. Eee kimse mükemmel değildir sonuçta yalnız adamların sitesinde böyle bir açıklama yapmış olması beni çok üzdü... Büyütmek için tıklayın

Not : Knight Online Server larını da burdan paylaşınız. Aksi takdirde kafasına göre açılan her topik sorgusuz ve sualsiz silinecektir. Bilginize...

SISQO...

Hile yapmanın Türk olmak ile ne alakası var anlamadım.
    Siteye bir göz attım ama birsey anlamadım.
    beyazgece, Daha detaylı acıklama yaparmısın oyun hakkın...
    Geçici Mod : Yalnızlık...

Ben bir ara bütün Tirk İP lerinin banlandığını duydum bu oyun hakkında.
    Ne derece doğru bilmiyorum.
    Ama oyunu da bilmiyorum zaten Büyütmek için tıklayın

ben bu konuya bakmayı unutmuştum şimdi aklıma geldi şimdi açıklama yapayım.Türk user lar ın yaptığı hileler ve küfürlü konuşmaların oranının diğer kullanıcılara göre çok daha fazla olması böyle bir sonuç doğurmuş sanırım... Anakin in duyduğu şeyi ben de duymuştum malesef Büyütmek için tıklayın Bu ülkede serseri takımından bir çok kişi bu oyuna musallat oldu(en azından kimi gördüysem çoğunluk serseriler) sanırım ondan da böyle bir açıklama yapılmış... Büyütmek için tıklayın

wallaha gm ler hile yapanlari bi banlamaya basliyor sirf turk isimleri cikiyor Büyütmek için tıklayın banlasinlar abi lwl 6 lik adam gelip bana nova atiyor benim lwl 58 ben oluyorum Büyütmek için tıklayın

.:CIRCASSIANS:.
    Bize heryer Trabzon Büyütmek için tıklayın
    Let there be justice, though the world perishes
    .:Fellowship of the Hacular:.

Black rider D'ila

arkadaşlar bnm diez de ramon76 61 lwl savaşçı charım şifre değiştirme kurbanı oldu yan charlar 57lwl mage 48lwl rogue şifre değiştirelimk dedik gönderdik yeni maili ama ne gelen var ne giden gerçi oyundanda soğudum bu hack olayları yüzünden ama banane ben charım geri isterim yaa Büyütmek için tıklayın
    kim demiş haram nedir bilmezim
    ben haramı helalı karıştırmam
    seninle içtiğim şarap helaldir
    sensiz içtiğim su bile haram
    BİTANECİK AŞKIMA
    ACEMİ FORUMU

Büyütmek için tıklayın Mehmet tarafından gönderildi
    Hile yapmanın Türk olmak ile ne alakası var anlamadım.
    Siteye bir göz attım ama birsey anlamadım.
    beyazgece, Daha detaylı acıklama yaparmısın oyun hakkın...
    EWET

Varsayılan knight online

knight online hakkındaki yazıları duyumları hakkınızdaki bilgileri caps alıp koyabilirsiniz burası k.o. platformu olsun

ƒT p®σGr@мм∑Я BLacK

way way way cok şeyler değişmiş 1aydır

62 roque

58 warıor wardı 62 roque ban yedi :=)

ƒT p®σGr@мм∑Я BLacK

Büyütmek için tıklayın CarnivorA tarafından gönderildi
    oyunun hileleri hala duruo..bilmyenler üzülsün.geçen hafta 20 milyar dupeledik(kopyaladık) 10 arkadaş Büyütmek için tıklayın
    lwl 6lık adamın nova çakması yalan.öyle bi hile yok.eğer o adam nova çakıyosa lwl60tan 6 ya düşmüştür.
    Türk ip'ler banlanmıyo ama türklerin üylikleri bi ara durduruldu.Hile ve küfür yüzünden.tabii bi de türk karşıtlığı yüzündn.oyunda herks türkçe konuşuyo.oynayanların rahat %60 ı türktür.
    ama oyun gerçktn zewkli.bence herks denesin
    ya sen hileleri bilmiyorsunsun yada salliyorsun adam tum buyuleri aciyor 20 milyar dupelemis ba ba ba Büyütmek için tıklayın

.:CIRCASSIANS:.
    Bize heryer Trabzon Büyütmek için tıklayın
    Let there be justice, though the world perishes
    .:Fellowship of the Hacular:.

Black rider D'ila

öle yaa insan başlayınca bırakamıyorr virüs gibi bir şey 100 de 100 bağımlılık yaptığı hakkında bir yazı okumuş arkadaş

ƒT p®σGr@мм∑Я BLacK

Ben her gece sabaha kadar oynarım bu knight online yi ve şuanda oyundayım.
    Çok vakit geçirdim oyunda. bilmiyenler için hemen bir özet geçiyim bahsedilen olaylar hakkında.
    Hile konusunda şunu söyliycem. genelde Hile türkler yapıyor. Kosp denilen bir program var. mesela normalde rogue lerde ok çu olduğunda 5 li ok atma skill i var yakından 5 ide hedefe isabet ediyor. ve koşarak ok atamazsın. ama kosp kullanan adam hem koşarak ok atıyor hemde 5 ide uzak mesafeye rağmen hedef şaşmıyor e haliyle en güçlü yaratığı 4 kişilik ekip keserken bu tek başına peşine takıp kaçarak kesiyor.
    DUPE denilen hile itemlerin çoğaltılması. bunuda türkler çok yaptı.
    türkçe karakter olan ş ç ğ ü ö gibi harf olan ID ismine sahip kişi oyuna giriyor. sonra başka bilgisaayrdan tekrar aynı ID ile girmeyi deniyor. ama bu sefer doğan ise id si DOGAN yazıyor büyük harflerle ve sistem kabul ediyor. normalde bu ID şuanda kullanılıyor der. adam aynı karakteri 2 tane olmak üzere oyuna sokuyor. sonra diyelimki üzerinde bir eşyadan 5 tane var. ama oyunda 2 tane aynı karakter i var ikitane soktu ya. ikisinde de aynı eşyalar var haliyle birinden diğerine eşyaları aktarınca ne oluyor? birisinde 5 olan itemler 10 oluyor sonra üzeirni boşalttığıyla çıkıyor tekrar giriyor. çantasında 10 tane var. bu şekildeydi. kalktı bu düzeltildi.
    KÜFÜR oalyına gelince. adam ı party e alıyorum oda benim yanımda level kassın diye. türkçe konuşmuyorum. adamla. anlamıyorum diye geldi dediki. para varmı o.ç? felan dedi. bende sie len dedim bende ona sövdüm Büyütmek için tıklayın
    nick im türkçe değils zaten. dün akşamda birsi glmiş diyor chitin satıyımmı sana o.ç? hep böyle paso küfür. Lan GM senin ..... diye :P dehşet küfürler ben bir kez olsun yabancının küfrettiğine denk gelmedim emin olun. ve illegal işler onlarda yapıyorlar ama bizden çok ççok daha az. adamlar zaten ihtiyacını kredi kartıyla gideriyor. ve şunuda belirtiyim. Knight online User larının %70 i türktür. imkansız türkleri banlamazlar. zaten knight çöker o zaman. gecenin yarısı yaw yabancı ülkede gündüz ama yinede türkler kadar değiller saat sabaha karşı 4 ve yine sırf türkler var Büyütmek için tıklayın
    Aşk'a inandım Ya Rabbim yalnızca sende
    o kulunu seviyim dünya & ahret evinde
    Aşk'ın, Sevginin hakkını tam veremesemde
    Affedersin, pişmanım kıymet bilemesemde...
    TheLastLad

Büyütmek için tıklayın Clan mı ben party başkanı bile olamam fazla hassas birisiyim. kimseyi atamam. adam bir laf söyler canım sıkılır hemen =) Ben Pelerinli clan için gereken Grade 1 lik np yi tek başıma topluycam o zaman kurucam =)
    evet Knight 100 de 100 bağımlılık yapıcı. lvl 60 lardan sonra tabi.
    action Büyütmek için tıklayın
    Aşk'a inandım Ya Rabbim yalnızca sende
    o kulunu seviyim dünya & ahret evinde
    Aşk'ın, Sevginin hakkını tam veremesemde
    Affedersin, pişmanım kıymet bilemesemde...
    TheLastLad

sakın başlamayın bırakamıyosunuz ben oynamıyorum ama arkadaşlardan biliyorum cafeden çıkamıyolar gibi bişey

ben başladım arkadaşlar hiç mi hiç tavsiye etmem ama 60 dan sonra acaip gazlanıosunuz full knight online oynuyorsunuz.

banım açılınca olimpiaya gelin bi clan kuralım gerekli npnin çoğu bende var 94k var şimdilik

level:64
    serverBüyütmek için tıklayınlimpia
    class:elemental lord
    np:9xxxx
    ban açılma tarihi:21 haziran

karanlık bu sokaklar elimi tutan yook.
    olsa manyaq olurdu

türk milleti knight onlineyi sadece türklerin olduğu bir platform sanıp dilediklerince küfrediyorlar.mesela birini party e almıorsun adam sana sövmeye başlıyor. zaten oyununyaklaşık %60-65 i türk dupe bizde , kosp bizde , küfür , sahtekarlık bizde oyunda türklerin imajı yerlerde bende kendimi bildiğim ingilizceyle finlandiyalı tanıtıyorum. şu anda olimpiada full türk oynuyor. önceki serverim areste türkler saygılıydı en saygın server ares tir. ama cypher gibi serverlerde var dupenin kospun dibini vurmuş her türlü pisliğe bulaşmış 10 yaşındaki çocukların bile 60 üstü charla oynadıkları bir server ama bu knight online insanın asabını bozuyor.daha bu yaşta sinir hastası oldum

karanlık bu sokaklar elimi tutan yook.
    olsa manyaq olurdu

+ Cevap Yaz
Toplam 22 sayfada 1 1 2 3 11 ... SonSon

Bu Konunun Etiketleri

BU KONUYU PAYLAŞ !

BU KONUYU PAYLAŞ !

Gönderme Kuralları

• Yeni bir konu açamazsınız
  • Yeni bir mesaj gönderemezsiniz
  • Eklenti yükleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz