Hile yapmanın Türk olmak ile ne alakası var anlamadım.
Siteye bir göz attım ama birsey anlamadım.
beyazgece, Daha detaylı acıklama yaparmısın oyun hakkın...
http://www.knightonlineworld.com/languages/policies.php
arkadaşlar başka bir siteden de gördüğüm yazılara göre bizim Türkler bu oyunda çok hile yapıyolarmış, çok küfürlü konuşuolarmış vs. vs. şimdi adamlar Türkler için sayfa açıp açık açık uyarmışlar sonuçları ne olacak diye. Sanırım Türklerin de kötü yönü bu. Eee kimse mükemmel değildir sonuçta yalnız adamların sitesinde böyle bir açıklama yapmış olması beni çok üzdü...
Not : Knight Online Server larını da burdan paylaşınız. Aksi takdirde kafasına göre açılan her topik sorgusuz ve sualsiz silinecektir. Bilginize...
SISQO...
Hile yapmanın Türk olmak ile ne alakası var anlamadım.
Siteye bir göz attım ama birsey anlamadım.
beyazgece, Daha detaylı acıklama yaparmısın oyun hakkın...
Geçici Mod : Yalnızlık...
Ben bir ara bütün Tirk İP lerinin banlandığını duydum bu oyun hakkında.
Ne derece doğru bilmiyorum.
Ama oyunu da bilmiyorum zaten![]()
ben bu konuya bakmayı unutmuştum şimdi aklıma geldi şimdi açıklama yapayım.Türk user lar ın yaptığı hileler ve küfürlü konuşmaların oranının diğer kullanıcılara göre çok daha fazla olması böyle bir sonuç doğurmuş sanırım... Anakin in duyduğu şeyi ben de duymuştum malesefBu ülkede serseri takımından bir çok kişi bu oyuna musallat oldu(en azından kimi gördüysem çoğunluk serseriler) sanırım ondan da böyle bir açıklama yapılmış...
![]()
wallaha gm ler hile yapanlari bi banlamaya basliyor sirf turk isimleri cikiyorbanlasinlar abi lwl 6 lik adam gelip bana nova atiyor benim lwl 58 ben oluyorum
![]()
.:CIRCASSIANS:.
Bize heryer Trabzon
Let there be justice, though the world perishes
.:Fellowship of the Hacular:.
Black rider ♥ D'ila
arkadaşlar bnm diez de ramon76 61 lwl savaşçı charım şifre değiştirme kurbanı oldu yan charlar 57lwl mage 48lwl rogue şifre değiştirelimk dedik gönderdik yeni maili ama ne gelen var ne giden gerçi oyundanda soğudum bu hack olayları yüzünden ama banane ben charım geri isterim yaa![]()
kim demiş haram nedir bilmezim
ben haramı helalı karıştırmam
seninle içtiğim şarap helaldir
sensiz içtiğim su bile haram
BİTANECİK AŞKIMA
ACEMİ FORUMU
EWETMehmet tarafından gönderildi
knight online hakkındaki yazıları duyumları hakkınızdaki bilgileri caps alıp koyabilirsiniz burası k.o. platformu olsun
ƒT p®σGr@мм∑Я BLacK
way way way cok şeyler değişmiş 1aydır
62 roque
58 warıor wardı 62 roque ban yedi :=)
ƒT p®σGr@мм∑Я BLacK
knight oynayanların sayısı baya çokmuş bende bi ara oynadım hiç başlamayın sadece zaman kaybı
bende beramus da lvl 57 lik çarım war we türk ip leri banlansaydı şu an o oyunu oynuyamazdım yani söz konusu deil
ya sen hileleri bilmiyorsunsun yada salliyorsun adam tum buyuleri aciyor 20 milyar dupelemis ba ba baCarnivorA tarafından gönderildi
![]()
.:CIRCASSIANS:.
Bize heryer Trabzon
Let there be justice, though the world perishes
.:Fellowship of the Hacular:.
Black rider ♥ D'ila
öle yaa insan başlayınca bırakamıyorr virüs gibi bir şey 100 de 100 bağımlılık yaptığı hakkında bir yazı okumuş arkadaş
ƒT p®σGr@мм∑Я BLacK
Ben her gece sabaha kadar oynarım bu knight online yi ve şuanda oyundayım.
Çok vakit geçirdim oyunda. bilmiyenler için hemen bir özet geçiyim bahsedilen olaylar hakkında.
Hile konusunda şunu söyliycem. genelde Hile türkler yapıyor. Kosp denilen bir program var. mesela normalde rogue lerde ok çu olduğunda 5 li ok atma skill i var yakından 5 ide hedefe isabet ediyor. ve koşarak ok atamazsın. ama kosp kullanan adam hem koşarak ok atıyor hemde 5 ide uzak mesafeye rağmen hedef şaşmıyor e haliyle en güçlü yaratığı 4 kişilik ekip keserken bu tek başına peşine takıp kaçarak kesiyor.
DUPE denilen hile itemlerin çoğaltılması. bunuda türkler çok yaptı.
türkçe karakter olan ş ç ğ ü ö gibi harf olan ID ismine sahip kişi oyuna giriyor. sonra başka bilgisaayrdan tekrar aynı ID ile girmeyi deniyor. ama bu sefer doğan ise id si DOGAN yazıyor büyük harflerle ve sistem kabul ediyor. normalde bu ID şuanda kullanılıyor der. adam aynı karakteri 2 tane olmak üzere oyuna sokuyor. sonra diyelimki üzerinde bir eşyadan 5 tane var. ama oyunda 2 tane aynı karakter i var ikitane soktu ya. ikisinde de aynı eşyalar var haliyle birinden diğerine eşyaları aktarınca ne oluyor? birisinde 5 olan itemler 10 oluyor sonra üzeirni boşalttığıyla çıkıyor tekrar giriyor. çantasında 10 tane var. bu şekildeydi. kalktı bu düzeltildi.
KÜFÜR oalyına gelince. adam ı party e alıyorum oda benim yanımda level kassın diye. türkçe konuşmuyorum. adamla. anlamıyorum diye geldi dediki. para varmı o.ç? felan dedi. bende sie len dedim bende ona sövdüm
nick im türkçe değils zaten. dün akşamda birsi glmiş diyor chitin satıyımmı sana o.ç? hep böyle paso küfür. Lan GM senin ..... diye :P dehşet küfürler ben bir kez olsun yabancının küfrettiğine denk gelmedim emin olun. ve illegal işler onlarda yapıyorlar ama bizden çok ççok daha az. adamlar zaten ihtiyacını kredi kartıyla gideriyor. ve şunuda belirtiyim. Knight online User larının %70 i türktür. imkansız türkleri banlamazlar. zaten knight çöker o zaman. gecenin yarısı yaw yabancı ülkede gündüz ama yinede türkler kadar değiller saat sabaha karşı 4 ve yine sırf türkler var![]()
♥ Aşk'a inandım Ya Rabbim yalnızca sende ♥
♥ o kulunu seviyim dünya & ahret evinde ♥
♥ Aşk'ın, Sevginin hakkını tam veremesemde ♥
♥ Affedersin, pişmanım kıymet bilemesemde... ♥
♥ TheLastLad ♥
Clan mı ben party başkanı bile olamam fazla hassas birisiyim. kimseyi atamam. adam bir laf söyler canım sıkılır hemen =) Ben Pelerinli clan için gereken Grade 1 lik np yi tek başıma topluycam o zaman kurucam =)
evet Knight 100 de 100 bağımlılık yapıcı. lvl 60 lardan sonra tabi.
action![]()
♥ Aşk'a inandım Ya Rabbim yalnızca sende ♥
♥ o kulunu seviyim dünya & ahret evinde ♥
♥ Aşk'ın, Sevginin hakkını tam veremesemde ♥
♥ Affedersin, pişmanım kıymet bilemesemde... ♥
♥ TheLastLad ♥
sakın başlamayın bırakamıyosunuz ben oynamıyorum ama arkadaşlardan biliyorum cafeden çıkamıyolar gibi bişey
ben başladım arkadaşlar hiç mi hiç tavsiye etmem ama 60 dan sonra acaip gazlanıosunuz full knight online oynuyorsunuz.
banım açılınca olimpiaya gelin bi clan kuralım gerekli npnin çoğu bende var 94k var şimdilik
level:64
serverlimpia
class:elemental lord
np:9xxxx
ban açılma tarihi:21 haziran
karanlık bu sokaklar elimi tutan yook.
olsa manyaq olurdu
türk milleti knight onlineyi sadece türklerin olduğu bir platform sanıp dilediklerince küfrediyorlar.mesela birini party e almıorsun adam sana sövmeye başlıyor. zaten oyununyaklaşık %60-65 i türk dupe bizde , kosp bizde , küfür , sahtekarlık bizde oyunda türklerin imajı yerlerde bende kendimi bildiğim ingilizceyle finlandiyalı tanıtıyorum. şu anda olimpiada full türk oynuyor. önceki serverim areste türkler saygılıydı en saygın server ares tir. ama cypher gibi serverlerde var dupenin kospun dibini vurmuş her türlü pisliğe bulaşmış 10 yaşındaki çocukların bile 60 üstü charla oynadıkları bir server ama bu knight online insanın asabını bozuyor.daha bu yaşta sinir hastası oldum
karanlık bu sokaklar elimi tutan yook.
olsa manyaq olurdu
ares'te oynayan yok mu???
уσℓℓαяıи вαиα αşктıя αятıк
ben beramusta lvl 68 wariorum war bağımlılık yapıo harbiden şimdi priest kasıorum oda lvl 59 oldu![]()
BU KONUYU PAYLAŞ !